Een nieuw avontuur


Lieve lezer,

Een nieuw jaar, een nieuw avontuur. Een groter cliché kan je haast niet in vervallen, maar het is toch echt waar. Ik begin een nieuw avontuur dit jaar, het avontuur waarin ik, net als velen die mij voorgingen, mijn hartenlust met jullie zal delen en jullie zal overspoelen met details en grote lijnen van mijn leventje. Jawel, Nienke gaat bloggen, jullie laten delen in wat ik nu eigenlijk allemaal opschrijf in mijn (on)bekende boekje.

Een nieuw jaar, betekent ook een nieuw boekje. Vorig jaar ben ik in februari begonnen met het vastleggen van mijn gedachtegoed in A6 boekjes van de HEMA. Ook dit jaar wil ik hiermee doorgaan, de boekjes liggen al klaar, voor 2017 in de kleur oud-roze. De pagina's zijn reeds onbeschreven, maar de pennen staan in aanslag en de raderen draaien om kilometers inkt te laten vloeien en schrijfblessures op te lopen.

Naast dat ik al die nieuwe dingen aan het ondernemen ben, hou ik me toch ook nog wel vast aan traditie en is het nu dus tijd om nieuwjaarswensen uit te gaan delen aan opa's, oma's, ooms, tantes, neven en nichten.

Gelukkig nieuw jaar allemaal en hopelijk tot zeer snel!

Liefs,

Nienke

#blog #avontuur #schrijven #nieuwjaar

352 keer bekeken