Kiezen en delen


Lieve lezer,

Zo zit de eerste week van januari er alweer op, maar ook de laatste week van een periode. Er zijn dit jaar heel wat dingen voor mij veranderd, ik ben gaan studeren, heb me bij een studentenvereniging aangesloten, ben op kamers gegaan en dan was het vorige week tijd om te melden dat ik ging stoppen met werken bij Sonneveld. Sonneveld is een groencentrum in Boskoop, waar ik nu bijna twee jaar heb gewerkt. Door al die veranderingen had ik weinig tijd over om daadwerkelijk te studeren en dan af en toe ook nog eens adem te halen, dus werd het tijd om afscheid te nemen. Het heeft iets dubbels, want aan de ene kant ben je blij met je keuze om voor jezelf te kiezen en moest je ook wel kiezen voordat het écht niet meer te combineren was, maar daarnaast vond ik het werk altijd heel leuk en ga ik mijn collega's zeker missen.

Treurig, dat zeker, maar deze week was ook een goede week. Omdat het einde van blok twee sneller dichterbij komt dan gedacht, moest ik flink aan de studie. Dat heb ik dan ook gedaan en heb toch een gat in mijn to-do lijstje kunnen slaan.

Mijn sociale leven in Waddinxveen en Gouda had ik ook maar een beetje op een laag pitje staan, dus de rest van mijn week werd gevuld met een verjaardag, koffie en lunch om eens goed bij te kletsen met die en gene.

Afgelopen juli heb ik mijn middelbare school diploma opgehaald en zijn er sinds die heugelijke dag heel wat dingen veranderd, zoals ik net ook al vermeldde. Een turbulente tijd is het geweest, maar afgelopen maandag was het dan toch eindelijk gelukt af te spreken met vriendinnetjes van mijn oude middelbare school, De Goudse Waarden. Natuurlijk moest die afspraak twee maanden van tevoren worden vastgezet om allemaal te kunnen, maar het was gelukt! We spraken af in onze stam-koffiezaak 'De Koffiefabriek' in Gouda. Bij zo'n feestelijke gebeurtenis was er reden genoeg mezelf te trakteren op een grote Caramel Dream, met slagroom uiteraard en niet te vergeten met een Cinnamon Cranberry American Cookie. En nee, je bent zeker niet in een reclameparade voor de Koffiefabriek belandt, ik ben gewoon echt oprecht weg van die zaak. Misschien toch maar overwegen om hen voor te stellen een vestiging in Utrecht te openen?

Genoeg over keuzes en gezelligheden, tijd om nog even reclame te maken voor mezelf. Mijn domeinnaam is nog steeds hard onderweg en ook al kon ik uit enthousiasme m'n mond niet altijd houden, blijft het nog eventjes een kleine verrassing wat dat nu zal worden. (Voor de oplettende lezer valt er al wat te zien) Ondanks dat de link naar mijn blog nu nog vrij ingewikkeld is, laat dat mij niet stoppen van het delen ervan. Jullie wel dan?

Oh, en laat ook zeker even weten wat je nu vindt van dit berichtje!

Liefs,

Nienke

#nieuwjaar #nieuw #werk #koffie #keuzes #afscheid

226 keer bekeken