Pickwickvraag #000 Mijn grootste verslaving


Lieve lezer,

Het lijkt altijd maar weer zo te zijn dat hoe drukker je het hebt, des te meer ideeën je krijgt, waardoor je nog meer gaat doen. Dat is in ieder geval mijn ervaring. Terwijl ik deze week half ben verdronken in het studeerwerk voor mijn tentamens, die volgende week plaats vinden, ontstond er langzaam maar zeker weer een ideetje in mijn hoofd. Niet zo maar een ideetje, maar een die volledig samen lijkt te hangen met, denk ik toch wel, mijn grootste verslaving, namelijk theedrinken.

Het liefst drink ik mijn standaard, pure, Kruidvat Rooibos-thee, maar anders kies ik toch wel voor de bestseller der theemerken: Pickwick. En als theedrinken dan nog niet leuk genoeg is, hebben zij daar dan sinds een tijdje geleden een extra dimensie aan toegevoegd. 'Nienke, kom nou eens tot je punt,' hoor ik je denken. De al-dan-niet-bekende 'Pickwickvragen', daar heb ik het over. De vragen die Pickwick stelt variëren van: 'Wat is het liefste dat je ooit voor iemand gedaan hebt?', tot: 'Wat zou je doen als je voor een dag van geslacht mag wisselen?'

Nu is mijn hele idee om een serie blogposts te schrijven waarin ik elke week een Pickwickvraag beantwoord, dus daar ga ik volgende week mee beginnen.

Ik ben heel benieuwd wat voor vragen ik tegen zal komen. Jij ook? Schrijf je dan zeker in voor de nieuwsbrief (onderaan deze pagina) of volg me op Bloglovin, Instagram en Facebook. Als je dan toch een typende tijger bent, laat dan ook even in een reactie achter wat voor een Pickwickvraag jij graag beantwoord zou willen hebben.

Liefs,

Nienk.

#nieuw #thee #pickwick

250 keer bekeken