Dinsdag dichtdag #100


Ik heb een oogje op jou

Ik zou je dan nog een keer zoenen

Om te zien om het is als geweest

Mijn hart is verward

En kijkt toe

Naar wat gebeurt

Wanneer mijn ogen zich sluiten

Jij bent daar

Ik ben blind

Jij bent waar

Ik onrust vind

In wat ik weet

In wat ik voel

In wat ik wil

In wat ik bedoel

En dan

Laat ik los

Ik open mijn ogen

En mijn hart ziet

Ik ben blind

Voor jouw blikken

Ik ben blind

Door jouw blikken

En ik ben blindelings

Op jou

23 november 2018

Woord achteraf

Dat lieve liefste!

Even een kort woordje aan jullie na dit gedicht. Dit is alweer de 100e dinsdag dichtdag hier op Nienk.com! Ik ben super trots eigenlijk, dat ik het heb volgehouden. Daarnaast ben ik heel blij dat er nog steeds mensen mijn gedichtjes lezen. Hopelijk zal ik nog veel mogen schrijven en jullie nog vaak mogen lastig vallen met mijn woorden. Ik zit nog woordevol gedichtjes in ieder geval.

Liefs,

Nienk.

#dinsdagdichtdag #gedicht #versje #liefde #schrijven #2018

38 keer bekeken