Dinsdag dichtdag #100

27 Nov 2018

Ik heb een oogje op jou

 

Ik zou je dan nog een keer zoenen

Om te zien om het is als geweest 

Mijn hart is verward

En kijkt toe

Naar wat gebeurt

Wanneer mijn ogen zich sluiten

Jij bent daar

Ik ben blind

Jij bent waar

Ik onrust vind

In wat ik weet

In wat ik voel

In wat ik wil

In wat ik bedoel

En dan

Laat ik los

Ik open mijn ogen

En mijn hart ziet

Ik ben blind 

Voor jouw blikken

Ik ben blind

Door jouw blikken

En ik ben blindelings

Op jou

 

23 november 2018

 

 

Woord achteraf

Dat lieve liefste!

 

Even een kort woordje aan jullie na dit gedicht. Dit is alweer de 100e dinsdag dichtdag hier op Nienk.com! Ik ben super trots eigenlijk, dat ik het heb volgehouden. Daarnaast ben ik heel blij dat er nog steeds mensen mijn gedichtjes lezen. Hopelijk zal ik nog veel mogen schrijven en jullie nog vaak mogen lastig vallen met mijn woorden. Ik zit nog woordevol gedichtjes in ieder geval.

 

Liefs,

Nienk.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

4 Mar 2019

Please reload